Leírás
Ez az élesztő tiszta, malátás sört eredményez kellemes észteres karakterrel, melyet leginkább úgy írhatnánk le, hogy kenyeres. Sikeresen és tisztán erjeszt magas hőmérsékleten, ami jó flokkulációval és erjedési hatásfokkal párosul.
Sör alapanyagokról, sörfőzőknek. Komló, maláta, élesztő néhány gondolat ébresztő
Optimális hőmérséklet intervallum: 18-21°C
Flokkuláció: magas
Erjedési hatásfok: 70-75%
Alkohol tolerancia: 5-10%
Ez az élesztő tiszta, malátás sört eredményez kellemes észteres karakterrel, melyet leginkább úgy írhatnánk le, hogy kenyeres. Sikeresen és tisztán erjeszt magas hőmérsékleten, ami jó flokkulációval és erjedési hatásfokkal párosul.
Vélemény írásához lépj be előbb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.