3763 Roeselare Ale Blend

Hőmérséklet intervallum: 18-30°C

Flokkuláció: változó

Erjedési hatásfok: 80%

Alkohol tolerancia: 11%

Leírás

Ez a lambic keverék kultúra komplex földes profilt és jellegzetes cseresznyés pités savanyúságot eredményez. A teljes íz profil és savasság eléréséhez 18 hónapnyi érlelés szükséges. Különböző arányokban található meg benne egy belga ale törzs, két Brettanomyces törzs, egy Lactobacillus kultúra és egy Pediococcus kultúra, hogy a kívánt ízt elérhessük, így a végeredmény olyan lesz, mint ahogyan azt Nyugat-Flandriában főzik. Szaporítása nem javasolt ennek az élesztőnek, mert az arányok változása más végeredményt hozhat. Nagyon száraz sört eredményez, hála a tökéletes hatásfoknak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3763 Roeselare Ale Blend” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .