3278 Belgian Lambic Blend

Hőmérséklet intervallum: 17-24°C

Flokkuláció: változó

Erjedési hatásfok: 63-75%

Alkohol tolerancia: 11%

Leírás

Olyan élesztőt és baktériumot tartalmazó keverék, mely elengedhetetlen a spontán erjedésű sörökhöz a Lambic régióban. Meghatározott keveréke egy belga ale törzsnek, egy sherry törzsnek, két Brettanomyces törzsnek, egy Lactobacillus kultúrának és egy Pediococcus kultúrának, hogy a kívánt ízvilágot kapjuk ahogyan Brüsszelben főzik. A keverék szaporítása nem ajánlott, mert megváltozhat az aránya az összetevőknek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3278 Belgian Lambic Blend” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .