Leírás
Egy nagyon jó hordóban érlelt élesztőtörzs, mely határozottan malátás sört eredményez. Az erjesztési hőmérséklet emelésével növelhetjük a gyümölcsösséget. Diacetil pihenő ajánlott az erjedés befejeztével.
Sör alapanyagokról, sörfőzőknek. Komló, maláta, élesztő néhány gondolat ébresztő
Hőmérséklet intervallum: 18-22°C
Flokkuláció: magas
Erjedési hatásfok: 67-71%
Alkohol tolerancia: 9%
Egy nagyon jó hordóban érlelt élesztőtörzs, mely határozottan malátás sört eredményez. Az erjesztési hőmérséklet emelésével növelhetjük a gyümölcsösséget. Diacetil pihenő ajánlott az erjedés befejeztével.
Vélemény írásához lépj be előbb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.