Opal

Származási hely: Németország

Használat: keserű és aroma

Aromák: virágos, fűszeres, édeskés

Alfa-sav tartalma: 5,0-8,0%

Béta-sav tartalma: 3,5-5,5%

Teljes olajtartalom: 0,8-1,3 ml / 100 gr.

Co-Humulone: 13-17%

Leírás

Az Opal a Hallertauer Gold lánya és a Hülli Kutató Intézet fejlesztette ki és 2004-ben került piacra. Kiváló aroma tulajdonságai párosulnak tiszteletre méltó alfa sav tartalommal. Megoszlanak a vélemények, de többnyire elfogadható, mint kettős felhasználású komló. Egyedi aroma jellemzői közé tartozik a fűszer, bors, citrus és még némi gyümölcsös, virágos és gyógynövényes karakter.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Opal” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..